Plugins

Plugins

At finde de bedste plugins kan være en stor udfordring, for der er mange at vælge i mellem. Jeg vil vise jer, hvilke jeg gør brug af og hvorfor.

WP Rocket – Make WordPress Load Fast in a Few Clicks

WP Rocket
Få dit website til at loade hurtigere ved få klik. Med WP Rocket får du mulighed for nemt og hurtigt at aktivere forskellige indstillinger, som forøger dit websites load hastighed.

Bl.a. Cache, fil optimering som minify HTML, CSS og JS, kombiner HTTP requests, fjernelse af query strings fra URL’er, ekskluderinger af scripts eller CSS og meget mere.
Der findes et hav af forskellige plugins som WP Rocket, og jeg har prøvet en del af dem. WP Rocket har slået de andre med længder grundet deres måde at håndtere optimeringen på. Der er mulighed for selv at bestemme præcis, hvilke ting der skal optimeres, det er mere fleksibelt end nogle af de andre plugins jeg har prøvet.

Dog skal man være opmærksom på at nogle af indstillingerne kan have indflydelse på de effekter/scrpts man gør brug af på sin hjemmesiden. Derfor er det altid en god idé at teste de indstillinger man har sat pluginnet til. Nogle gange kan der være en ‘overoptimering’. Finder man en fejl kan man altid deaktivere for indstillingen.

Hurtigere hjemmesider har tendens til at få bedre rankings i Googles søgeresultater.

MERE INFORMATION

Yoast

Søgemaskineoptimering, ringer det en klokke? Yoast giver dig muligheden for at ændre meta tags (title og metabeskrivelser) for dine indlæg og sider. Optimer mod bestemte søgeord og få mere trafik fra søgemaskinerne; Google, Bing etc.

Hvis du ikke allerede har Yoast, er det et must-have. Tilføj muligheden for title og meta beskrivelse til sider og indlæg. Før du udgiver kan du se et preview, af hvordan sidens meta tags kommer til at se ud i søgeresultaterne. Overhold den anbefalede længde på både title og meta beskrivelse, samt optimering mod et søgeord. Yoast hjælper dig hele vejen med rød/gul/grøn og analyse punkter, som afgør om dit indhold gør sig godt i forhold de gængse “SEO regler”.

Men det er ikke alt, har du prøvet at dele dit link på Facebook eller Twitter? Et billede, titel og beskrivelse bliver vist. Yoast hjælper dig med korrekt opsætning af markup for både Facebook og Twitter. Således er du selv herre over hvordan dit link ‘ser ud’ når det deles.

MalCare

Øg sikkerheden på dit website med MalCare. MalCare giver dig:

  • Malware detection
  • Malware scanning som ikke belaster din server
  • 1-click automatisk rengøring
  • Login beskyttelse
  • Backups

WordPress er et af de mest populære content management systems, det betyder også at flere har fokus på at udvikle ondsindet scripts, som kan udnytte huller i forældede WordPress installationer. Nogle gange kan nyere installationer faktisk også indeholde huller som malware kan udnytte. Malwaren ændre i WordPress filer og laver backdoors, så hvis du ikke få fjernet det hele på en gang, vil malwaren komme igen og igen. MalCare skanner alle WordPress filerne og holder dem op i mod en helt ren installation for at finde forskelligheder i koden. Finder MalCare noget kan du nemt gendanne den korrupte fil.

Jeg anbefaler at man altid holder alle sine temaer og plugins opdateret. Installer kun plugins og temaer som du bruger, resten skal deaktiveres og fjernes. Således minimere du chancen for sikkerhedshuller.

Gør kun brug af plugins du ved bliver opdateret jævnligt, og installer et sikkerhedsplugin, som kan holde øje med dit website for dig.

MERE INFORMATION

WordPress Security