Hvem er jeg

Hvem er jeg

Jacob Brix

JACOB BRIX

Multimediedesigner & Data Insights Specialist
@ s360

Jacob Brix

Hej, mit navn er Jacob Brix, og hvis du læser dette må du være interesseret i hvem jeg er og hvad jeg kan.
Jeg er uddannet Multimediedesigner og har en professionsbachelor i webudvikling. Det betyder at jeg kan begive mig i kast med forskellige tekniske projekter. Jeg har kompetencer indenfor HTML, CSS, JavaScript, PHP og C#. I den grafiske verden mestre jeg Photoshop og Illustrator som jeg bl.a. bruger til mock-ups og wireframes.

Under min uddannelse til multimediedesigner startede jeg i SEO teamet hos s360. Det har givet mig viden og kompetencer indenfor SEO og specielt den tekniske tilgang som ligger i det.

Til daglig sidder jeg som Data Insights Specialist, også i s360. Her varetager jeg opgaver alt vedrørende Google Analytics, Google Tag Manager, ecommerce og enhanced ecommerce. Generelt alt der har noget med sporing og data at gøre.

  • HTML & CSS 100%
  • Design 100%
  • PHP 90%
  • SEO 80%
  • MySQL 80%
  • inDesign 60%
  • JavaScript 50%

HTML & CSS


En af mine mange kompetencer er HTML & CSS. Jeg både skriver, forstår og udvikler mine evner inden for HTML5. Det gør jeg bl.a. fordi jeg har interesse for webudvikling.

Har du en hjemmeside jeg skal kigge på?

SEO


Til daglig analysere, anbefaler og implementere jeg optimeringer på kunders hjemmesider. Jeg arbejder i virksomheden s360, som SEO Specialist.

Har du problemer eller spørgsmål til søgemaskineoptimering? Kan du kontakte mig i formularen nederst.

DESIGN


Som multimediedesigner kan jeg godt lide et pænt udtryk, og endnu mere et brugervenligt design. Jeg får ofte af vide at jeg har sans for detaljen og er en haj i Photoshop.

Søger du et nyt design kan du kontakte mig nederst i formularen.

Hvorfor Multimediedesigner?

Jeg startede på Multimediedesigneruddannelsen, fordi jeg finder dens verden spændende, og der er hele tiden noget at blive inspireret og udfordret af. Om det er det grafiske eller vejen til den smarteste kode, så er det spændene alt sammen! Multimedieverdenen er rigtig interessant fordi den åbner mange døre til det innovative univers. Jeg interesserede mig tideligt for både front-end design men også back-end. I starten var det hårdt men lærerigt, fordi meget af læringen var gør-det-selv og diverse tutorials på Google og forums. Der blev lagt mange timer i, på bare at forstå noget simpel kode. Jeg er derfor i dag passioneret inden for programmering, grafik og senest SEO, som jeg finder ekstremt interessant.

Jeg afslutede min praktikperiode hos s360 i 2016, hvor jeg beskæftigede mig med søgemaskineoptimering (SEO). Her blev jeg tilbudt en stilling som SEO Specialist, hvor jeg fokus lå på at SEO optimere kunders hjemmesider. Har du spørgsmål vedrørende SEO, programmering eller noget helt tredje er du mere end velkommen til at kontakte mig.

WordPress Security